Opførelse af Microsofts nye domicil

Danica Ejendomme udvikler og investerer i faste ejendomme, og er en del af Danske Bank koncernen.

Kunde:

Danica Ejendomme

Tidsrum:

2013 - 2015

Sted:

Kanalvej, 2800 Lyngby

Omfang:

Hoffmann A/S opfører for Danica Ejendomme et nyt domicil for Microsoft Danmark

Kontraktform:

Totalentreprise

Danica Ejendomme udvikler og investerer i faste ejendomme, og er en del af Danske Bank koncernen. Virksomheden har Danmarks største ejendomsportefølje fordelt på butikscentre, kontorer og boliger.

Hoffmanns domicilbyggeri for Danica Ejendomme er første etape af et nyt byområde i Lyngby-Taabæk Kommune, som sammen med DTU understøtter kommunen som vidensby. I sit nye hovedsæde ønsker Microsoft at samle sine salgs- og udviklingsenheder i samme bygning. De 900 medarbejdere har gennem en brugerproces selv budt ind med deres behov og visioner. Bygningen rummer kontorer, café, et såkaldt customers space samt diverse showroom og auditorier til byens indbyggere, studerende, forskere og øvrige gæster.

Byggeriet har en høj grad af kompleksitet. Det gælder konstruktionsudformninger og de intelligente tekniske installationer, hvor drift og sikkerhed har en høj prioritet. For at opfylde alle krav bedst muligt inden for budgetramme har Hoffmann haft fokus på det involverende samarbejde med kunde, rådgivere og underleverandører.

Vil du vide mere?

Erik Rem Hendriksen

Regionsdirektør i Hoffmann Byg Øst

M: + 45 6012 9185

[email protected]