Opførelse af ny aktivitetspark

Hoffmann A/S har arbejdet tæt sammen med KAB Furesø boligselskab om opførelse af ny aktivitetspark med tilhørende boldbaner.

Kunde:

KAB – Furesø Boligselskab

Tidsrum:

2014 - 2015

Sted:

Farum Midtpunkt, 3520 Farum

Omfang:

Hoffmann A/S udfører af aktivitetspark i Farum Midtpunkt i samarbejde med KAB

Kontraktform:

Hovedentreprise

Hoffmann A/S har arbejdet tæt sammen med KAB Furesø boligselskab om opførelse af ny aktivitetspark med tilhørende boldbaner.

KAB Furesø Boligselskab ligger tæt ved Farum Midtpunkt og er berømt for sin terrassehus-arkitektur, hvor hovedparten af boligerne er store familieboliger. Der er endvidere fx børneinstitutioner i byggeriet.

De mange børn og unge bliver beriget med en ny aktivitetspark, som Hoffmann afleverer til KAB Furesø Boligselskab i december 2015. Hoffmann står for projektet sammen med områdets beboere gennem et involverende samarbejde.

Projektet udføres som hovedentreprise og beboerne kan se frem til en kunstgræsbane, boldbane og en stor aktivitetspark med klatrevægge, skatepark og gameroom. Derudover leverer og monterer Hoffmann beton og stålgangbroer, så det nye rekreative område kan blive et naturligt samlingspunkt.

Hoffmann har opført flere aktivitetsparker og har udviklet en spidskompetence i Danmark inden for etablering af skaterparker. Du kan eksempelvis læse mere om StreetDome i HaderslevFælledparkens Skatepark og Rabalder Parken i Roskilde.

Vil du vide mere?

Demi Iljazovski

Regionsdirektør i Hoffmann Anlæg

M: + 45 6012 9150

[email protected]