City 2 – Copenhagen Designer Outlet, Taastrup

Hoffmann har for DANICA Ejendomme ombygget 16.000 m2 eksisterende butiksareal til et helt nyt outletcenter med 81 butikker samt fællesarealer.

Kunde:

City 2 v/Danica Ejendomsselskab ApS

Tidsrum:

2013 - 2014

Sted:

City 2, Hveen Boulevard, 2630 Taastrup

Omfang:

146.000.000 kr.

Kontraktform:

Totalentreprise

Ombygning af 16.000 m² butiksareal til et helt nyt outlet-center med 81 butikker samt fællesarealer

Hoffmann har for DANICA Ejendomme ombygget 16.000 m2 eksisterende butiksareal til et helt nyt outletcenter med 81 butikker samt fællesarealer.
Copenhagen Designer Outlet er blevet til Danmarks største overdækkede outlet center.

Hoffmann var totalentreprenør og udførte tømrer- og elarbejde med egne håndværkere, derudover blev der produceret en del komponenter som halv fabrikata på Hoffmanns værksted i Næstved.
Ombygningen indeholdt nedrivning af eksisterende butikker, opførelse af 21.000 m2 gispvægge, tilhørende lofter og flisegulve, indvendige glasfacader til alle butikker, nyt indgangsparti og udvendig renovering af facader. Der udføres komplet ventilationsanlæg for samtlige butikker bl.a. en restaurant. Af øvrige tekniske installationer blev der udført sprinkling, ABA, ABV (automatisk brand ventilation) kunde varsling og kundetæller.
Copenhagen Designer Outlet vil gøre op med fordommene om outlet i store lagerhaller, bunker af tøj og kedelige lokaler. Copenhagen Designer Outlet kommer derfor til at fremstå som et eksklusivt center, der ud over markant lavere priser på varer fra de kendte brands også vil give kunderne en smuk visuel oplevelse. Centret vil derfor tilbyde shopping muligheder, som ikke findes andre steder i Danmark.

Haskoll Architects har brugt det klassiske danske designs brug af lys og træ som inspiration til et let og luftigt visuelt udtryk.

Der er tusindvis af gratis parkeringspladser samt gode forbindelser til både S-tog og busser.

City 2, Designer Outlet Center

Vil du vide mere?

Erik Rem Hendriksen

Regionsdirektør i Hoffmann Byg Øst

M: + 45 6012 9185

[email protected]