Frederiksberg Centret

Hoffmann A/S har udvidet Frederiksberg Centret til et moderne shoppingcenter.

Kunde:

Frederiksberg Center I/S (Danica Pension og Lægernes Pensionskasse)

Tidsrum:

2012 - 2015

Sted:

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg

Omfang:

Nyt butiksområde og parkeringsudvidelse 447.100.000 kr. Ca. 10.000 m2

Kontraktform:

Totalentreprise

Nyt butiksområde og parkeringsudvidelse

Hoffmann A/S har udvidet Frederiksberg Centret til et moderne shoppingcenter. Den gennemgribende renovering og modernisering har forløbet over 5 år.

Frederiksberg Centret er ejet af Danica Ejendomme og Lægernes Pensionskasse, og det er DEAS A/S, der står for den daglige drift af de nu 90 butikslejemål. Man ønskede en udvidelse for dels at tilpasse centrets kapacitet til det yderligere kundeflow, som vil opstå i forbindelse med den nye Metro City station, dels for skabe rammer for flere butikker, som vil kunne servicere kunderne i det i forvejen velbesøgte center.

Gennem de sidste 5 år har de tre interessenter og totalentreprenør Hoffmann A/S sammen med Frederiksberg Kommune udfærdiget lokalplan og byggetilladelse til at udvide Frederiksberg Centret. Involvering og tæt samarbejde har været bærende for den lange proces, og centeret kunne holde åbent for kunder i hele byggeperioden takket være involvere planlægning og logistik.

Udvidelsen betød, at centrets samlede butiksareal blev 10.000 m større, og gav mulighed for 25 nye lejemål. Samtidigt blev den eksisterende del af centret opgraderet, og centret fremstår nu med arkitektonisk spektakulære facader, som åbner op mod de forskellige pladsdannelser omkring centret.

Vil du vide mere?