Nordborg Resort – Hoffmann opfører nyt stort ferieresort

Nordborg Resort Ejendomme (investorer: BMC Fonden samt Linak A/S) har indgået aftale med Hoffmann om opførelse af nyt stort feriecenter på Nordals.

Kunde:

Nordborg Resort

Tidsrum:

2022-2025

Sted:

Ved Stranden,6430 Nordborg

Omfang:

440 feriehuse,tropisk waterpark (vi er ikke udførende på denne del), restauranter, naturoplevelser, aktiviteter samt et kæmpe strandområde med strandpromenade og havbad

Kontraktform:

Totalentreprise indgået efter Fase 1 aftale

Nordborg Resort Ejendomme (investorer: BMC Fonden samt Linak A/S) har indgået aftale med Hoffmann om opførelse af nyt stort feriecenter på Nordals.

Nordborg Resort opføres på et 190 hektar stort areal ud til Lillebælt på Nordals med stor respekt for den omkringliggende natur.

Første fase har et anlægsbudget på 1.376 mio. kroner og omfatter blandt andet følgende:

Byggemodning, samt vand- og spildevandsforsyning. 440 feriehuse på ca. 34.000 m2 i alt, fordelt på 90 individuelle huse med havudsigt og 350 klyngehuse med 4-6 huse i hver klynge. Feriehusene får plads til 2-8 personer og opføres i en kvalitet svarende til Center Parcs kategorier Comfort, Premium og Exclusive.

Det er SLA, der har udviklet masterplanen landskabsprojektet for resortet, og alle feriehuse får en god udsigt til skov, sø, eng eller hav. 7.500 m2 overdækket bycenter er designet af Zeni Arkitekter, og kommer til at indeholde aktiviteter, restauranter, caféer, bager, købmand og shop. 1.300 m2 øvrige bygninger, som blandt andet rummer aktivitetscenter, strandcafé, cykeludlejning, besøgsgård og velkomstbygning.

27.000 m2 parkeringsarealer placeres decentralt rundt omkring i resortet, for at undgå trafik inde i resortets område. Samtidig kan feriegæster parkere tæt ved deres feriehus.

11.000 meter veje og stier udføres så bæredygtigt, som muligt. Enkelte veje vil naturligvis være asfalterede, men der anvendes i så høj udstrækning som muligt natur- og genbrugsmaterialer ved fundering samt overflade.

1.000 meter strandpromenade anlægges langs Lillebælt, og Strandcaféen placeres med adgang til en oplevelesespier, designet af Zeni Arkitekter. Pieren kommer til at strække sig ca. 140 meter ud i Lillebælt.

Vil du vide mere?

Steffen Hansen

Regionsdirektør i Hoffmann Byg Vest

M: + 45 6012 3720

[email protected]