Projektering og opførelse af dialyseafdeling

Hoffmann A/S har gennem sin rammeaftale med Region Sjælland forestået projektering og opførelse af en ny dialyseafdeling på Holbæk Sygehus.

Kunde:

Region Sjælland - Holbæk Sygehus Driftsafdeling

Tidsrum:

2014 - 2015

Sted:

Gammel Ringstedvej 6B, 4300 Holbæk

Omfang:

Hoffmann A/S opfører ny dialyseafdeling for Holbæk Sygehus

Kontraktform:

Totalentreprise

Hoffmann A/S har gennem sin rammeaftale med Region Sjælland forestået projektering og opførelse af en ny dialyseafdeling på Holbæk Sygehus.

Holbæk Sygehus er et af Region Sjællands fire akutsygehuse, og det varetager både akutte og planlagte behandlinger inden for en række områder. Sygehuset har gennemgået en omfattende renovering.

Hoffmann har opført den nye dialyseafdeling, der huser 12 nye dialysepladser, som patienterne selv kan betjene. Desuden har afdelingen servicearealer i form af omklædning, køkken, vandbehandlingsrum, toiletter, medicinrum mm.

Selve bygningen har vi opført af lette moduler, der er projekteret og produceret på vores fabrik i Næstved. Det var en stor fordel at udføre en stor del af bygningsarbejdet på fabrikken i Næstved, fordi vi dermed sammen med brugerne kunne optimere byggeperioden, så den samlede byggetid på grunden kun blev på 3 måneder.

Ny dialyseafdeling til Holbæk sygehus

Vil du vide mere?

Peter Bonde Rasmussen

Chef for Forretningsudvikling

M: + 45 6012 9250

[email protected]