Teknik

Tekniske installationer kræver erfaring, kompetence og overblik.

Vi udfører et bredt spektrum af teknik- og servicearbejder i entrepriser og projekter – fra traditionelle bygningsinstallationer til krævende pharma- og industrianlæg. Vi påtager os den komplekse opgave med at lede den tværfaglige koordination af de tekniske faggrupper. Vi udfører endvidere tilstandsvurderinger og leverer tilstandsrapporter relateret til renovering, herunder i forbindelse med energioptimeringsprojekter.

Vi er specialiseret indenfor:

 • Teknik pakker – tværfaglige entrepriser
 • Teknik Service
  • El service
  • Serviceaftaler
  • Bygningsautomatk CTS/BMS
  • Brand og sikring
  • E-mobility/el-ladestandere

Installationsdesign og projektøkonomi

Vi påtager os Value Engineering fra tidligt ideoplæg til færdigt design. Via projektanalyser med fokus på bl.a. risikovurdering, økonomistyring og projektindkøb, øger vi værdien af din investering som kunde, og vi sikrer optimal sammenhæng mellem projektet og dine ønsker.

 

Flemming Schannong Hansen

Afdelingschef

M: + 45 6012 9394

[email protected]

Rune Lupnov Andersen

Projektchef

M: + 45 6012 9345

[email protected]

Tværfaglig entreprisestyring

Vi beskæftiger ca. 160 elektrikere og teknikere i vores landsdækkende teknikenhed. Vi udfører således altid stærk- og svagstrømsinstallationer samt data- og fiberinstallationer i egenproduktion.

Vi er de bedste til at håndtere commissioningforløb (Cx). Det sikrer en optimeret byggestyringsproces, som er tilpasset dine ønsker og behov som kunde med fokus på performancetest og idriftsættelse af tekniske anlæg.

 

Tommy Christiansen

Afdelingschef, Sjælland og Øerne

M: + 45 6012 9361

[email protected]

Rob Bindels

Afdelingschef, Jylland

M: + 45 6012 9324

[email protected]