Teknik service

Vi er ikke i mål, selv om byggeriet er færdigt.

Når et færdigt byggeri skal overgå til drift, håndterer vi gerne alle former for drift og vedligeholdelse af bygningens tekniske installationer og anlæg. Vi tilbyder også service- og driftsaftaler på lovpligtigt eftersyn og udfører installation af el-ladestandere for landsdækkende operatører. Blandt meget andet.

 

Hoffmann Teknik er i dag en af Sjællands store servicevirksomheder inden for el- og teknikbranchen. Med vores seks kontorer i Glostrup, Skibby, Allerød, Lejre, Tappernøje og Køge samt mere end 100 servicevogne dækker vi hele Sjælland og yder service til både erhvervs-, statslige-, offentlige-, og private kunder.

Vi er stolte af vores gode og langvarige relationer til vores kunder, og værdsætter det gode og konstruktive samarbejde. Tidligt samarbejde og involvering er nøgleordene for os, som dagligt beskæftiger os med installation, service og vedligehold af både traditionelle el-installationer, brandsikringsinstallationer og intelligent komfort og energistyringsløsninger.

 

Lars Brasholt Frostholm

Afdelingschef

M: + 45 6012 9390

[email protected]

Hoffmann Teknik udarbejder serviceaftaler til bl. a. håndtering af lovpligtig serviceydelser på hele teknikpakken. Fra egenkontrol til alt inden for installation, reparation, fejlafhjælpende og forebyggende service.

Uanset hvilken serviceaftale vi står overfor, er det vores mål at forstå kundens behov og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning, med særlig fokus på kvalitet og fremtidige udvidelsesmuligheder. Vi lægger stor vægt på god kommunikation forud for igangsættelsen af en hver opgave.

Lars Brasholt Frostholm

Afdelingschef

M: + 45 6012 9390

[email protected]

I afdelingen for CTS/BMS leverer, installerer og servicerer vi intelligent bygningsautomatik til styring af varme, køling, ventilation, CO2-niveauer, luftfugtighed, lys, alarmer, energiregistrering med mere.

Vi vægter høj kvalitet af det arbejde som vi udfører. Som kunde får du altid direkte kontakt til den medarbejder, som arbejder på din opgave, og får herved en lettilgængelig service, hvor problemerne ofte hurtigt kan klares via remote netværksopkobling eller mobil.

Som teknikere arbejder vi med de nyeste teknologier og styresystemer, samt hostede Cloud løsninger, hvor vi drifter og energioptimerer systemer og anlæg.

Vi er specialister i at rådgive og projektere fleksible, konvertible automatikløsninger. Vi udfører i egenproduktion installationer, funktionsafprøvning og performancetest – og i forlængelse deraf et tilbud på en servicekontrakt.

Michael Jensen

Afdelingschef

M: + 45 6012 9327

[email protected]

Hos Hoffmann er vi specialister inden for salg, service og montage, og vi er godkendt af DBI til projektering, installation, idriftsætning og service af:

  • ABA (Automatisk Brandanlæg)
  • AVA (Automatisk Varslingsanlæg)
  • ABVt (Automatisk Brandventilation, termisk)

 

Vi rådgiver og vejleder igennem hele byggeperioden. Vi tegner gerne en lovpligtig serviceaftale, så du er sikret, at anlægget altid virker efter hensigten.

Vi beskæftiger os desuden med:

  • ABDL (Automatisk Branddørslukning)
  • N&P (Nød og Panikinstallationer)
  • TVO (TV overvågning)
  • ADK (Adgangskontrol)

 

Jesper Emanuel Overgaard

Sektionsleder

M: + 45 6012 9312

[email protected]

Hoffmann udfører landsdækkende installation af el-ladestandere for nogle af Danmarks største aktører. Vi hjælper med alt fra rådgivning over dialog med forsyningsselskaber og til udførelse og idriftsættelse.

Vi installerer både AC-ladestandere og DC hurtig- og lynladestandere for private, erhvervslivet og offentlige institutioner.

Patrik Erbs-Jensen

Sektionsleder

M: + 45 6012 9304

[email protected]